ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ:Εργαλεία Κήπου-χειρός αγροτικά μηχανήματα, αντλίες, γεννήτριες, κινητήρες και λύσεις θέρμανσης

Η εταιρεία Γ & Μ Αγγελιδάκη Ο.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάρτιο του 2007, ως διάδοχος του καταστήματος του Αγγελιδάκη Νικόλαου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των περιελίξεων ηλεκτροκινητήρων, εμπορίου και επισκευών εργαλείων από τον Μάιο του 1974.

Το κατάστημα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2500 τετραγωνικών μέτρων (4ο Χλμ Θηβών-Λειβαδιάς) και διαθέτει άνετο parking. Ο άνετος χώρος προσφέρει στον πελάτη, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, την δυνατότητα να περιηγηθεί και να ανακαλύψει προϊόντα ευρείας γκάμας που εξυπηρετούν τις ανάγκες του. Μεταξύ αυτών, θα βρείτε εργαλεία περιποίησης κήπου, ηλεκτρικά εργαλεία,αγροτικά μηχανήματα, αντλίες, γεννήτριες, κινητήρες, βιομηχανικό εξοπλισμό, καθώς και λύσεις θέρμανσης (σόμπεςPELLET/ PELLET).

 Παράλληλα, το προσωπικό του καταστήματος αναζητά τις πιο συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, συζητώντας σε κλίμα συνεργασίας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του.

Διατίθεται οργανωμένο συνεργείο με εξειδικευμένο προσωπικό και πληθώρα ανταλλακτικών. Μπαίνοντας στο κλίμα της εποχής, το κατάστημα απέκτησε και διαδικτυακή παρουσία (aggelidakis.com), στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Φιλοσοφία του καταστήματός  παραμένει η προσφορά  αξιόπιστων προϊόντων με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας και της παραμονής στο χώρο του εμπορίου και του service είναι η επιλογή συνεργασιών με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, όπως STIHL,  BOSCH, HONDA, GARDENA, HITACHI.  

Μπείτε στο site μας, δείτε τη μεγάλη ποικιλία που έχουμε και αγοράστε on line  https://aggelidakis.com

Σχετικά