“MARKOS” Το πληρέστερο Pet shop στη Λιβαδειά-Ζωοτροφές,Ψάρια,Πουλιά,Εξοπλισμοί-Βίντεο-Φωτό

Η Απέραντη αγάπη για τα ζώα και ειδικά τα κατοικίδια, σε έναν ισχυρό σύνδεσμο με το μεράκι μας, μας έκαναν εδώ και 30 χρόνια να βρισκόμαστε στον αγαπημένο χώρο των Pet shop και να δίνουμε όλη μας την ψυχή ώστε εσείς και τα αγαπημένα σας ζώα να είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Έτσι με όλη αυτήν την αγάπη που μας κατακλύζει δημιουργήσαμε έναν ζεστό χώρο      για τους αγαπημένους μας φίλους στην Λιβαδειά.

Έχουμε την χαρά να μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία στον τομέα των ζώων.

Σε αυτό το χώρο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκυλοτροφές και γατοτροφές ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες σας της ανάγκες για μία σωστή διατροφή προς τα κατοικίδια σας πολλές γνωστές εταιρίες στον χώρο  των Pet shop υπάρχουν και στο κατάστημα μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα είδη καλλωπισμού και αξεσουάρ για τους φίλους μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλές επιλογές σε ψάρια και πουλιά, καθώς και ενυδρεία κλουβιά και ότι χρειάζεται για να έχουν μια όμορφη φιλοξενία τα κατοικίδια σας. Επίσης σωστή υγιεινή των ζώων σας θα βρείτε (διάφορα σκευάσματα ) και ειδικές τροφές ώστε να έχουν την σωστή φροντίδα.

Φυσικά δεν τελειώνουμε εδώ το κατάστημα μας διαθέτει ότι χρειάζονται τα οικόσιτα ζώα σας. Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον χώρο των τροφών <<Φύρκο>>  μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ζωοτροφές ισοροπιστές πλάκες λήξεως και  σύγχρονους εξοπλισμούς για αιγοπρόβατα, κοτόπουλα, κουνέλια, και όποιο άλλο είδος οικόσιτου ζώου.

Και μην ξεχνάτε τα ζώα έχουν δικαίωμα στην ζωή και χρέος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο.

MARKOS -ZΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΨΑΡΙΑ-ΠΟΥΛΙΑ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Χαιρωνείας 44 Λιβαδειά

Τηλ.Επικοινωνίας 2261-400121

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Permissosnews&set=a.3524362884283659

Σχετικά