Χαλκίδα-Διακοπή της δίκης για την διπλή ανθρωποκτονία στις Θεσπιές Βοιωτίας-Τραυματίστηκε ένορκος

Νέο απρόοπτο συμβάν σε πολύκροτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χαλκίδας.

Ένα απρόοπτο συμβάν προκάλεσε την διακοπή της πολύκροτης δίκης με τέσσερις κατηγορούμενους για δύο ανθρωποκτονίες, στην περιοχή των Θεσπιών Βοιωτίας, που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χαλκίδας.

Η δίκη έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και αφορά στην διπλή δολοφονία που συνέβη στις Θεσπιές Βοιωτίας τον Δεκέμβριο του 2019, όπου συνέβη ένοπλη συμπλοκή μεταξύ των μελών δύο εταιρειών security.

Η δίκη περιλαμβάνει πολλές δικασίμους, λόγω της πληθώρας των μαρτύρων και του όγκου της δικογραφίας. Την περασμένη Τετάρτη 14 Ιουλίου προέκυψε ένα απρόοπτο συμβάν, που προκάλεσε τη διακοπή της.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο βράδυ τραυματίστηκε σε τροχαίο ένας από τους τέσσερις ενόρκους και αδυνατούσε να παραστεί στη διαδικασία, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να μην έχει νόμιμη σύνθεση, γεγονός που ανάγκασε την πρόεδρο  Κωνσταντίνα Φλετούρη να διακόψει την δίκη.

Η δίκη θα επαναληφθεί την Τρίτη 20 Ιουλίου και αν δεν έχει αναρρώσει ο ένορκος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, θα αντικατασταθεί από αναπληρωματικό ένορκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ένορκος, ο οποίος είναι υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ήταν πρωταγωνιστής και σε άλλη μία διακοπή της δίκης όταν είχε αδιαθετήσει αιφνιδίως.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο