Η διασπορά των κρουσμάτων της Δευτέρας στη Στερεά Ελλάδα

Δύο περισσότερα (48) από όσα ανακοινώθηκαν στο χάρτη της Δευτέρας ήταν τα κρούσματα της Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την τελική γεωγραφική κατανομή του ΕΟΔΥ.

Ένα επιπλέον – σε σχέση με όσα ανακοινώθηκαν αρχικά – και για την Περιφερειακή Ενότητας Βοιωτίας που έχει 12. Τα έξι είναι στη Θήβα, πέντε στο Σχηματάρι και ένα στη Λιβαδειά. Με εξαίρεση έναν αλλοδαπό στο Σχηματάρι που είναι 49 ετών, όλα τα άλλα περιστατικά είναι σε πολύ νεαρά άτομα 12 με 26 ετών.

Η Φθιώτιδα  έχει έξι (6) σε δύο Δήμους. Τα τέσσερα στη Λαμία σε μωρό 3 ετών, δύο γυναίκες 19 και 28 ετών και σε έναν 72χρονο. Τα άλλα δύο (2) εντοπίζονται στο Δήμο Λοκρών και είναι σε 17χρονο στην Αταλάντη και 15χρονη στο Μαρτίνο (διάμεση τιμή τα 18 έτη).

23 είναι τελικά οι νέες μολύνσεις στην Εύβοια. Τα κρούσματα εντοπίζονται σε Χαλκίδα (8), Αλιβέρι, Βασιλικό, Κάρυστος, Λουτρά Αιδηψού, Μαντούδι, Νέα Αρτάκη (από 2), Αιδηψός, Ψαχνά και Ιστιαία (από 1). Ηλικίες από 9 έως 76 ετών και διάμεση τιμή τα 24 έτη.

Σημαντική άνοδος των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα για τη Φωκίδα, που έχει να παρουσιάσει εφτά (7) καινούρια περιστατικά. Τρία εντοπίζονται στην Ιτέα σε μωρό 1 έτους σε έναν 20χρονο και σε μία 45χρονη αλλοδαπή. Δύο νέες μολύνσεις έχει η Άμφισσα σε 12χρονο και 71χρονη και από μία Γαλαξίδι (28χρονος) και Γραβιά (42χρονη).

Η Ευρυτανία παραμένει εκτός λίστας για τρεις συνεχόμενες ημέρες ημέρες

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο