ΛΑΜΙΑ- Σύλληψη των επίδοξων ληστών του ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις άνδρες – πιθανότατα Ρωσοπόντιοι – που φέρεται να συμμετείχαν στην αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα.

Η σύλληψη τους έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στην περιοχή Βλυχάδα στο Θεολόγο Μαλεσίνας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν καταφύγει μετά το «χτύπημα» στα Καμένα Βούρλα. Ήταν μάλιστα βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ και είναι ευτύχημα που η σύλληψη τους έγινε χωρίς να υπάρξει συμπλοκή!

Μετά το αποτυχημένο χτύπημα στο ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα, οι δράστες ξεφορτώθηκαν το κλεμμένο όχημα που είχαν μαζί τους στην έξοδο προς Ασπρονέρι και διέφυγαν με ένα παλιό όχημα μάρκας Nissan το οποίο έκλεψαν από την περιοχή «Χαλάσματα» όπου φαίνεται ότι έφτασαν πεζοί.

Στο Θεολόγο πρέπει να βρέθηκαν αναζητώντας κάλυψη μέσα σε ελαιόδεντρα και πυκνή βλάστηση περιμένοντας τη νύχτα είτε για να κάνουν κι άλλο χτύπημα ώστε να μη γυρίσουν άπρακτοι στη βάση τους που είναι η Αττική ή γιατί η έγκαιρη κινητοποίηση της Αστυνομίας τους έκλεισε το δρόμο διαφυγής και περίμεναν το σούρουπο για να περάσουν απαρατήρητοι από το κομμάτι της εθνικής.

Αυτή την ώρα οι τέσσερις άντρες ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και το μεσημέρι της Πέμπτης θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Πηγή  LamiaReport

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο