“Της καρδιάς μας τα Τραγούδια” με την Μαρία Σουλτάτου στο Ανοιχτό θέατρο της Κρύας-ΦΩΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2021, η 3η κατά σειρά Επετειακή Εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η συναυλία με τίτλο ΄΄Της καρδιάς μας τα Τραγούδια΄΄ με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου στο Ανοιχτό θέατρο της Κρύας, μας δώρισε όμορφες μουσικές που μας ταξίδεψαν στο ένδοξο παρελθόν, αλλά και μας μετέφεραν με τους παραδοσιακούς ρυθμούς της Μικράς Ασίας στα παράλια της.

Στην εκδήλωση μια ευχάριστη στιγμή μας πρόσφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, κ. Βάλια Καράβα, που έπειτα από κάλεσμα της κ. Σουλτάτου, συνόδευσε με την φωνή της την έμπειρη ερμηνεύτρια σε ένα μουσικό κομμάτι.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαρίστησε την κ. Σουλτάτου και τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που πρόσφεραν στην πόλη.

Οι Επετειακές Εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Όμως,  η σημερινή προγραμματισμένη Εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος του κ. Λουκά Γερούλια με τίτλο «Ξένοι περιηγητές στην προεπαναστατική και μεταεπαναστατική Λιβαδειά» αναβάλλεται λόγω ασθένειας του συγγραφέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, μικροί και μεγάλοι φίλοι του Καραγκιόζη, θα τον απολαύσουν σε μια παράσταση του Θεάτρου Σκιών,  με θέμα την Επανάσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας στις 20:30.

Σχετικά