Επεισόδια οπαδών με τραυματία και καμένα αμάξια στη Μαλακάσα πριν από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μεγάλη ένταση υπήρξε στη Μαλακάσα μεταξύ οπαδών

Δεν λέει να κοπάσει η οπαδική ένταση. Λίγες ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν έξω από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πατήσια, ήρθε ένα νέο σοβαρό επεισόδιο για να προστεθεί στη λίστα των περιστατικών βίας με αφορμή το ποδόσφαιρο. Περίπου στις 7 το απόγευμα στον ΣΕΑ Μαλακάσας υπήρξε σύγκρουση μεταξύ οπαδών, κατά πληροφορίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έναν τραυματία και καμένα αυτοκίνητα.

Επίθεση στη Μαλακάσα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sportime.gr, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση στη Μαλακάσα προκειμένου να μεταβούν σε σύνδεσμο των Πρασίνων στη Χαλκίδα για μια εορταστική εκδήλωση. Δέχθηκαν όμως επίθεση από οπαδούς τους Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια που είχαν απολογισμό έναν τραυματία και καμένα οχήματα. Κι όλα αυτά συνέβησαν λίγες ώρες πριν από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής (3/10, 20.30) στο Γ. Καραϊσκάκης.

Προ ημερών, το βράδυ της Τετάρτης (22/9) στην Αχαρνών στα Κάτω Πατήσια, άγνωστοι επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού. Μετά την επίθεση, ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας με χτυπήματα στο πόδι και άλλος ένας στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έγιναν συνολικά, πέντε προσαγωγές.

Σχετικά