Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Λιβαδειάς. Καταγγελίες για απαράδεκτη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ-ΦΩΤΟ

Σκεπασμένος με κουβέρτα, ξαπλωμένος στο δρόμο, νεαρός αναβάτης μοτοσυκλέτας θύμα τροχαίου στην οδό Δελφών στη Λιβαδειά, περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περισσότερο από μία ώρα, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 8.30 το βράδυ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες επαγγελματικό όχημα συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός τραυματίας.

Ο «Γολγοθάς» για τον νεαρό και τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο ξεκίνησε από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ για το συμβάν.

Περιπολικό του Τ.Τ. Λιβαδειάς άμεσα βρέθηκε στην οδό Δελφών όπως και κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Τα τηλέφωνα σε πολιτικούς και «γνωστούς» έπεσαν «βροχή» από τους περιοίκους και τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο, για να έρθει γρήγορα το ασθενοφόρο.

Για την απαράδεκτη καθυστέρηση ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ σε ένα τροχαίο, στο κέντρο της πόλης, με τραυματία ένα νεαρό ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Λεβαδέων όπου επίσης βρέθηκε στο σημείο και με την ιδιότητα του γιατρού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώνεται έλλειμμα αντίδρασης στο ΕΚΑΒ σε αντίστοιχα περιστατικά εντός της πόλης με αποτέλεσμα οι πολίτες να δηλώνουν απροστάτευτοι και ανασφαλείς.

Παράλληλα την αγανάκτησή τους εκφράζουν κάτοικοι στην περιοχή γύρω από την οδό Δελφών και κυρίως στο ύψος των φαναριών του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, σημείο το οποίο χαρακτηρίζουν εξαιρετικά επικίνδυνο.

Οι συνεχείς παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. όπως καταγγέλλουν, θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο, μαθητές και περιοίκους.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τ.Τ. Λιβαδειάς ενώ ο νεαρός ελαφρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου  στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Πηγή:tvstar.gr

Σχετικά