Το Πρόβειο Τυρί Βαγίων « Το Τσοπανάκι» της “Φάρμα Τσέλλος” ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά της Ελλάδας

Το Πρόβειο Τυρί Βαγίων « Το Τσοπανάκι» της Φάρμα Τσέλλος ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά της Ελλάδας για το 2022.

Μια ακόμα σημαντική πανελλαδική διάκριση για την Φάρμα Τσέλλος. 

Το «Πρόβειο Τυρί Βαγίων Το Τσοπανάκι»ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά της Ελλάδας.

Από φρέσκο πρόβειο γάλα που προέρχεται από τα διαλεγμένα Χιώτικα πρόβατα της Φάρμα Τσελλος παράγεται το Πρόβειο Τυρί Βαγιων το Τσοπανάκι, το οποίο απέσπασε πρόσφατα Ασημένιο βραβείο στον διαγωνισμό ανώτερης γεύσης Olymp Taste Awards, που διεξήχθη στην Αθήνα τον περασμένο Ιούνιο με διακεκριμένους chef και γευσιγνώστες να αξιολογούν τρόφιμα υψηλής γαστρονομίας.

Η Φάρμα Τσελλος δραστηριοποιείται στον χώρο της αγροκτηνοτροφίας για πάνω από 50 χρόνια. Βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Σφίγγα λογά χιλιόμετρα έξω από την Θήβα στο χωριό Βαγια.

Σχετικά