Αεραθλητικός ΄Ομιλος κατέθεσε αίτημα για δημιουργία Αεραθλητικού Κέντρου στον Κιθαιρώνα(Ερυθρές)

Να μην μπει στο συρτάρι και αυτό…

newspull.gr:Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική με όσα υποσχέθηκαν(αλλά ποτέ δεν έκαναν) οι σημερινοί τοπικοί άρχοντες προεκλογικά.

Είναι μια λίστα υποσχέσεων που φυσικά δεν έχουμε δει να υλοποιείται(σώζεται το προεκλογικό φυλλάδιο του σημερινού Δημάρχου με το πρόγραμμα για το Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας).

Φυσικά η Κοινότητα Ερυθρών(τοπικό συμβούλιο) δεν έχει αρμοδιότητα αυτο-χρηματοδότησης αλλά την δυνατότητα να κάνει εισηγήσεις-προτάσεις και μάλιστα βλέπουμε ότι οι περισσότερες μπορούν να υλοποιηθούν με χαμηλό  κόστος…

Η δημιουργία Αεραθλητικού

Κέντρου στον Κιθαιρώνα όπου νομίζουμε και εμείς ότι θα δώσει πνοή και ανάπτυξη στην περιοχή,εξαρτάται απο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας Ειδυλλίας..

Θα γίνει κάτι επιτέλους;ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 10ης/2021 τακτικής συνεδρίασης (Δια ζώσης κεκλεισμένων τωνΘυρών) του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερυθρών
Λήψη απόφασης για δημιουργία Αεραθλητικού Κέντρου στον Κιθαιρώνα εντός των ορίων της Κοινότητας Ερυθρών
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το τέταρτο (4ο ) θέμα της ημερήσιας ανέφερε ότι οΑεραθλητικός ΄Ομιλος Κιθαιρώνα κατέθεσε αίτημα για τη δημιουργία ΑεραθλητικούΚέντρου στον Κιθαιρώνα εντός των ορίων της Κοινότητας Ερυθρών καισυγκεκριμένα στην περιοχή της Αγ. ΄Αννας.

Εκεί έχει εντοπιστεί ιδανικό σημείο πραγματοποίησης πτήσεων, σε ύψος 700 μέτρων στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, σεέκταση με χαμηλή βλάστηση, χωρίς παρέμβαση στο δάσος. Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού όπου θαδώσει πνοή και ανάπτυξη τόσο στις Ερυθρές όσο και στην ευρύτερη περιοχή με τηδιοργάνωση πανελληνίων, Πανευρωπαϊκών και Παγκοσμίων πρωταθλημάτωνΑλεξίπτωτων πλαγιάς με τη συμμετοχή πολλών κρατών.

Αιτούνται τη συνδρομή τουΔήμου για την κατασκευή και υλοποίηση της απογείωσης όπου για τηνπραγματοποίησή της απαιτείται χαμηλό κόστος.Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ερυθρών, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβευπόψη του την εισήγηση του Προέδρου καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 83 του ν.3852/10, Ομόφωνα αποφασίζει Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα τουΔήμου της κατασκευής της απογείωσης για τη δημιουργία Αεραθλητικού Κέντρουστον Κιθαιρώνα εντός των ορίων της Κοινότητας Ερυθρών και συγκεκριμένα στηνπεριοχή της Αγ. ΄Αννας, για τη δραστηριότητα του αεραθλητικού σωματείουαλεξίπτωτου πλαγιάς του «Αεραθλητικού Ομίλου Κιθαιρώνα (ΑΟΚ)».Αφού συντάχθηκε υπογράφεται ως κατωτέρω, πήρε δε αυξ.αριθμό 22

ΠΗΓΗ:newspull.gr

Σχετικά