Έδωσε το νεφρό του στην μητέρα της κοπέλας του – Τον παράτησε ένα μήνα μετά

Απίστευτη ιστορία στο Μεξικό, με έναν άνδρα να δωρίζει το νεφρό του στην μητέρα της συντρόφου του, η οποία τον παράτησε μετά!

Ένας άνδρας από το Μεξικό έζησε την πιο περίεργη κατάσταση που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, καθώς δώρισε το νεφρό του στην μητέρα της συντρόφου του σώζοντάς της την ζωή και ένα μήνα μετά χώρισε!

Ο Uziel Martinez κατάφερε να γίνει viral για τους λάθος λόγους, όχι όμως επειδή ευθυνόταν ο ίδιος. Η μητέρα της συντρόφου του, χρειαζόταν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού και ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να δώσει το δικό του.

Η μεταμόσχευση έγινε, μάλιστα επιτυχημένα, ωστόσο η ζωή του επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς ένα μήνα αργότερα η κοπέλα του τον παράτησε!

Ο Martinez, έμεινε… εμβρόντητος από την απόφαση της κοπέλας, η οποία όχι μόνο τον άφησε (και με ένα νεφρό λιγότερο) αλλά παντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα!

«Δώρισα το νεφρό μου στην μητέρα της, εκείνη με άφησε ένα μήνα αργότερα και παντρεύτηκε κάποιον άλλο», ανέφερε στο TikTok ο Uziel ο οποίο γνωστοποίησε την περίεργη, ομολογουμένως, ιστορία του…

Σχετικά