Βρήκε την δουλειά: Στέκεται στις ουρές για χάρη άλλων, και βγάζει έως 200 ευρώ την ημέρα

Αν ψάχνεις για δουλειά, τότε ίσως αξίζει να τσεκάρεις την ιδέα που είχε ο Freddie Beckitt. Πρόκειται για έναν 31χρονο Άγγλο ο οποίος σκέφτηκε ο εξής: Να περιμένει σε διάφορες ουρές στη θέση άλλων ανθρώπων (οι οποίοι θέλουν να γλυτώσουν την αναμονή) και να πληρώνεται για αυτό.

Το έκανε λοιπον! Ο Freddie Beckitt χρεώνει 20 λίρες την ώρα για να σταθεί στην ουρά. Όπως εξηγεί η Mirror, μια καλή ημέρα ο 31χρονος μπορεί να κερδίσει έως και 160 λίρες (περίπου 191 ευρώ). Ωστόσο, αυτό που κάνει χρειάζεται υπομονή, καθώς μπορεί να περιμένεις στην σειρά για οκτώ ολόκληρες ώρες.

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι καλύτερες δουλειές είναι στην ουρά για εισιτήρια πολύ δημοφιλών εκδηλώσεων, όπως παραστάσεις στο Apollo, για πελάτες που είναι πλούσιοι σε χρήματα και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.

Μιλώντας στην The Sun, ο Freddie αναφέρει: «Δούλεψα οκτώ ώρες για μια δουλειά στην ουρά για την έκθεση Christian Dior στο V&A για μερικούς πολύ ευκατάστατους ανθρώπους γύρω στα 60».
«Η πραγματική ουρά ήταν μόλις τρεις ώρες, αλλά μου ζήτησαν να παραλάβω και τα εισιτήρια τους και να περιμένω να φτάσουν, οπότε είχα ώρες να κοιτάζω το μουσείο V&A πληρώνοντας 20 λίρες την ώρα, ήταν υπέροχο!», προσθέτει.

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν με την μεγαλύτερη κίνηση, καθώς έχουν προγραμματιστεί τόσες άλλες εκδηλώσεις.

itspossible.

Σχετικά