Στη Θίσβη το αγγλόφωνο μάστερ MSc in Energy: Strategy, Law & Economics στη μονάδα Η/Π της Εlpedison

Το αγγλόφωνο μάστερ MSc in Energy: Strategy, Law & Economics στη μονάδα Η/Π της Εlpedison στη Θίσβη

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη σύγχρονη μονάδα Η/Π της Elpedison στη Θίσβη πραγματοποίησε το διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία (MSc in Energy: Strategy, Law & Economics) του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Σε μία περίοδο που τα ζητήματα της ενεργειακής ασφάλειας, ενεργειακής επάρκειας και ενεργειακού κόστους βρίσκονται στην επικαιρότητα, οι μελλοντικοί leaders του ενεργειακού τομέα επισκέφθηκαν μία απ τις πιο σύγχρονες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και ενημερώθηκαν για όλες τις τεχνικές, οικονομικές και ρυθμιστικές πτυχές της ηλεκτροπαραγωγής συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Προγράμματος Καθηγητή Νικόλαο Φαραντούρη, τον Plant Manager της μονάδας κ. Δημήτρη Καλτσά και την Energy Efficiency Services, Corporate Communications & CSR Director της Elpedison και απόφοιτη του Προγράμματος, κα Μάγια Στυλιανού. 

Το αγγλόφωνο MSc in Energy Strategy, Law & Economics στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς πρόκειται για το πρώτο διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη αφιερωμένο στη στρατηγική, το δίκαιο & τα οικονομικά της Ενέργειας. Απευθύνεται σε αποφοίτους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν ισχυρά εφόδια για απασχόληση στον κλάδο της ενέργειας, των δικτύων και υποδομών, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας, σε διεθνείς οργανισμούς, ελληνικές και διεθνείς ενεργειακές επιχειρήσεις, τη δημόσια διοίκηση, τις ρυθμιστικές αρχές, τα μέσα ενημέρωσης, ινστιτούτα ανάλυσης και δεξαμενές σκέψης, εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, δικηγορικές εταιρείες, το διπλωματικό σώμα κλπ. Απευθύνεται επίσης σε τεχνοκράτες οι οποίοι εργάζονται ήδη και ζητούν να εμβαθύνουν περισσότερο στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της ενέργειας και άλλους τομείς της οικονομίας και της βιομηχανίας. Πολλοί απόφοιτοι στελχώνουν ήδη τον δυναμικά εξελισσόμενο τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

energypress.gr

Σχετικά