Πενθεί το Βοιωτικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Κώστας Γκαλαμέλος-φωτό από το γήπεδο Λιβαδειάς

Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων άφησε ο Κώστας Γκαλαμέλος. Ο 48χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Λεβαδειακό, Χαλκηδόνα, Παναιγιάλειο και Φωστήρα.

Το Βοιωτικό ποδόσφαιρο πενθεί, μετά την είδηση του χαμού του Κώστα Γκαλαμέλου τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στη διάρκεια τουρνουά παλαιμάχων.

Ο Γκαλαμέλος υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο εκλιπών αγωνιζόταν σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Ο 48χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη χρήση απινιδωτή, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γκαλαμέλος αγωνίστηκε στους Λεβαδειακό, Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Χαλκηδόνα, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.

Είχε πρωτοστατήσει στην διοργάνωση του τουρνουά που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα (τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο “Αγία Ταβιθά”), όπως και στις περισσότερες διοργανώσεις των παλαίμαχων του Λεβαδειακού ενώ δραστηριοποιούταν και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για σεμινάριο προπονητικής με τους συναδέλφους του από την ακαδημία που διατηρούσε και η οποία συνεργάζεται με την Βαλένθια ενώ επίσης πρόσφατα είχε επανεκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού.

φωτο από asopichos.gr

Δείτε ακόμη

Σοκ στη Λιβαδειά: Πέθανε μέσα στο γήπεδο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής!

Σχετικά