Στα ιστορικά Λεύκτρα η εκδήλωση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας(φωτο)

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην 100ετηρίδα Εθνικής Μνήμης απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στο υπέροχο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Λεύκτρα!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, Αποστόλης Δαγδελένης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον εφημέριο του Ι.Ν. π. Κοσμά,  τα μέλη της νεοσύστατης χορωδίας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, -ιδιαίτερα τα παιδιά -, τον χοράρχη κ. Αντώνη Τσαρουχά και τον εμπνευσμένο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, κύριο ομιλητή της εκδήλωσης, που ανέλυσε με ένα μοναδικό τρόπο τους στίχους των τραγουδιών που παρουσίασε η χορωδία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας συνεχίζει τις προσπάθειες να τιμήσει την ιστορική επέτειο και να παράγει πολιτισμό στον Δήμο Θηβαίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λεύκτρων, κ. Κώστας Ρόκας, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, κ. Κατερίνα Νόκα- Ζωγράφου, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών, κ. Σωσώ Μανάρα- Μαυράκη και πολλοί φίλοι από τα Λεύκτρα.

Σχετικά