Αρναούτογλου: Συναγερμός! Έρχονται πλημμυρικά φαινόμενα (φωτο)

Νέα ανάρτηση για την επερχόμενη κακοκαιρία έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο facebook συνιστώντας στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος για αιφνίδια πλημμυρικά και σφοδρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:
Δυνητικά πλημμυρογόνες βροχές /καταιγίδες το επόμενο 48ωρο!
(κάντε κλικ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση)
Φίλες και φίλοι! Και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για ένα 48 ωρο με ιδιαίτερα άστατο καιρό σε αρκετές περιοχές της χώρας!
Αν και οι βροχές/ καταιγίδες μπορεί να είναι ισχυρές οπουδήποτε στους παρακατω χάρτες με τις αποχρώσεις, ο κίνδυνος για αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και από τους ανέμους που συνδέονται με τις καταιγίδες μεγαλώνει περισσότερο στις περιοχές οπου οι χρωματισμοί στους παρακάτω χάρτες γίνονται πιο πορφυροί (κυρίως από τις κιτρινοπορτοκαλί και πλησιάζουν προς το μωβ) όπου και δεν αποκλείεται να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια!!!
Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα του Σαββάτου πρώτα στα δυτικά και βόρεια και από τις πρωινές ώρες της Κυριακής και στην υπολοιπη χώρα!!
Καλό θα είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτολου

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο

Βίντεο του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Σχετικά