Πένθος στον Παμβαγιακό για τον Σωτήρη Ζερκούλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του Α.Σ.ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ
Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο ,η οικογένεια του Παμβαγιακού και οι Παλαίμαχοί του, αποχαιρετούν υποκλινόμενοι , έναν κορυφαίο παράγοντα και υπέροχο άνθρωπο, που τίμησε την ομάδα μας από τη θέση του προέδρου, τον Σωτήρη Ζερκούλη.

Ο Σωτήρης ”έφυγε” τόσο νωρίς , όμως όλοι εμείς που τον ζήσαμε από κοντά , γνωρίζουμε ότι έχτισε ,δημιούργησε και βοήθησε όσο λίγοι την ομάδα και την υποδομή της, οπότε υπάρχουν στη μνήμη μας πλέον, πάρα πολλά πράγματα για να μας τον θυμίζουν.

Άξιος τραπεζικός υπάλληλος επί σειρά ετών και ερχόμενος από μια εξαιρετική οικογένεια, εκτός από αθλητικός παράγοντας υπήρξε και ένα σεβαστό μέλος στην κοινωνία των Βαγίων , ευαίσθητος, πάντα με το χαμόγελο ,τα καλαμπούρια του, και πάντα με άποψη για τα κοινωνικά ζητήματα του τόπου μας .

΄΄Πατέρας΄΄ για τα νέα παιδιά της ομάδας μας που τον υπεραγαπούσαν μηδενός εξαιρουμένου , οραματιστής και με τεράστια προσφορά σε αυτήν, δεν θα πρέπει να ξεχαστεί, ότι επί των ημερών του η οργάνωση και η ΄΄σειρά ΄΄ που έβαλε στον σύλλογο με τη βοήθεια των συνεργατών του ,παράλληλα με τη συνεχή αφοσίωσή του σε αυτόν, είχε σαν αποτέλεσμα αρκετά παιδιά της τότε εποχής να διαπρέψουν στον Παμβαγιακό.

Τα πιο ταλαντούχα από αυτά τα παιδιά, βρέθηκαν στο κατώφλι των επαγγελματικών κατηγοριών, φέρνοντας εκτός από σεβασμό για το χωριό μας και ουσιαστικά κέρδη στο σύλλογο για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δυστυχώς ο ανυπέρβλητος Σωτήρης, έφυγε τόσο νέος από κοντά μας και η αναζήτηση λέξεων για τον αποχαιρετισμό του είναι πολύ δύσκολη….

Οι παλαίμαχοι του Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του .

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ..

Σχετικά