Βοιωτός ο «Νέος Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ο Χρήστος Λυμπέρης και το ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ από την Άσκρη Βοιωτίας-ΒΙΝΤΕΟ

Νέος επιχειρηματίας της χρονιάς ο Χρήστος Λυμπέρης στα ετήσια βραβεία του Business Review 2022!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην εταιρία μας ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΚΕ απονεμήθηκε ένα ακόμη βραβείο: Αυτό του νέου επιχειρηματία 2022.

 Ξεχωρίσαμε λοιπόν για το σημαντικό έργο που έχουμε ολοκληρώσει στην περιοχή: την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗΣ στην Ασκρη Βοιωτίας. 

Το Business Review μας απένειμε διάκριση ανάμεσα σε πολλές εταιρίες και υποψηφιότητες σε πανελλαδικό επίπεδο και μας έδωσε για πρώτη χρονιά στα 23 χρόνια ιστορίας του θεσμού, το βραβείο νέου επιχειρηματία.

 Η διάκριση αυτή μας δίνει κίνητρο να πορευόμαστε ανοδικά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

 Από την αρχή της λειτουργίας μας, ο στόχος μας ήταν να εκμεταλλευτούμε τα εφόδια που έχουμε κερδίσει από τις σπουδές μας σε ένα συχνά προβληματικό κάδο της ελληνικής οικονομίας, τον πρωτογενή τομέα.

 Επενδύσαμε στην τεχνολογία ώστε να εφαρμόσουμε ο,τι νέο και καινοτόμο στην παραγωγή του ελαιολάδου του τόπου μας με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του βοιωτικού ελαιολάδου και τη μεγαρείτικη ποικιλία. 

Θερμά Συγχαρητήρια από την ομάδα του permissos.gr, στον Χρήστο και το Κτήμα Λυμπέρη για την Μεγάλη Πανελλήνια Διάκριση!!!

Δείτε το Ελαιοτριβείο Λυμπέρη στην Άσκρη Βοιωτίας

Κτήμα Λυμπέρη:Υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο με διεθνή βραβεία στην Άσκρη Βοιωτίας

Σχετικά