Το Βοιωτικό λάδι “Askra The Valley of Muses” στα Top 50 κορυφαία του Eλληνικού Eλαιώνα!!!

Με την παραδοχή ότι το καλύτερο ανάμεσα στα πιο εκλεκτά ελαιόλαδα του κόσμου παραμένει απροσδιόριστο και ίσως να εκφράζει τα βάθη των προσωπικών προτιμήσεων κάποιου παράξενου γευσιγνώστη, η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με το προϊόν στη χώρα μας είναι αδιαμφισβήτητη.

Μ’ αυτή την έννοια, η φετινή 5η κατά σειρά έκδοση του The Top 50 by Ελαίας Καρπός (που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Agrenda) , έρχεται να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί τα τελευταία χρόνια και να τις αναδείξει ως τροχιοδείκτες των εξελίξεων στον κλάδο.

Ανάμεσα στα 50 κορυφαία ελαιόλαδα του 2022 φιγουράρei  στη λίστα τo Askra The Valley of Muses, εκλεκτό και πολυβραβευμένο  σε διεθνείς διαγωνισμούς, παρθένο ελαιόλαδο σε υψηλής αισθητικής συσκευασίες.

Askra The Valley of Muses EVOO- Πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά

(Μεγαρίτικη – Βοιωτία)

Mε έντονο το φρουτώδες, την πικάντικη επίγευση σε καλή ισορροπία και την αίσθηση του πικρού να µην επισκιάζει άλλες γεύσεις το Askra The Valley of Muses EVOO αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγµα ελαιοποίησης της Μεγαρίτικης ποικιλίας. ∆ηµιουργός του το Κτήµα Λυµπέρη µε τη νεότευκτη υπερσύγχρονη κάθετη µονάδα παραγωγής στην Άσκρη Βοιωτίας. Αξίζει να σηµειωθεί ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία της, η εν λόγω ετικέτα έχει κατακτήσει πέντε µετάλλια σε διεθνείς διαγωνισµούς και συγκεκριµένα Χρυσό Μετάλλιο στον Canada IOOC και Ασηµένια Μετάλλια στον Berlin GOOA για την ποιότητα και την καινοτοµία και στον London IOOC για την ποιότητα, όπως και στον DubaiOOC για τη γεύση.

Σχετικά