Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά στις εκλογές ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ΤικΤοκ

Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο ΤικΤοκ, συνεχίζοντας να εντάσσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος «λαμπερά» πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον πολιτικό χώρο.

Στο βίντεο η γνωστή δημοσιογράφος συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην Κουμουνδούρου, με τον ίδιο να γράφει στην ανάρτησή του: «Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης».

Στην επισήμανση της νέας υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, πως «οι άνθρωποι δεν φτάνει να τα βγάζουμε πέρα, πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι», ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλο το πολιτικό κομμάτι έχει να κάνει με το να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στους ανθρώπους, να αισθανθούν ασφαλείς».

Και υπογράμμισε πως δεν εννοεί μόνο τον τομέα της εγκληματικότητας, αλλά και το να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες στη δουλειά τους, στην περίθαλψη, στα νοσοκομεία, στις μετακινήσεις τους, ασφάλεια στο να έχουν έναν εργοδότη που δεν τους εξαπατά».

Σχετικά