Επίσκεψη των παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” και “Η Ζωοδόχος Πηγή” Δηλεσίου στην Ιερά Μητρόπολη

Την επίσκεψη των παιδιών  των Βρεφονηπιακών Σταθμών “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” και “Η Ζωοδόχος Πηγή” Δηλεσίου του Ιδρύματος «Προστασία Μητρικών Έργων Σταμάτη και Ελένη Βαφειαδάκη» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος,  στην αίθουσα Τελετών της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. Τα παιδιά, τα οποία συνόδευαν η Διευθύντρια και οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών και οι γονείς τους, επισκέφθηκαν τη Λιβαδειά και την περιοχή της Κρύας και μετά την επίσκεψη στη Μητρόπολη θα συνέχιζαν την εκδρομή τους στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα μικρά παιδιά και τους έδωσε από μια εικονίτσα, γλυκά, καραμέλες και χυμούς, καθώς και βιβλία και παζλ για τα σχολεία τους. Τα παιδιά πρόσφεραν στον Σεβασμιώτατο μια ποδιά, που έχουν υφάνει στο εργαστήριο του σχολείου τους, και είπαν στον Σεβασμιώτατο για τις δραστηριότητες που κάνουν στο σχολείο τους. Η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ράπτη ευχαρίστησε, και εκ μέρους των παιδαγωγών και των γονέων, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο για την υποδοχή και την όλη στήριξη στο έργο τους.

Να σημειωθεί ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λειτουργούν σε οικόπεδα που έχει παραχωρήσει η Ιερά Μητρόπολή μας  στην περιοχή του Δηλεσίου.

http://imtl.gr

Σχετικά