ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ TΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΑΠΟ 30/9-6/10

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.   Στην αρχή της εβδομάδας ίσως να αισθανθείτε απογοήτευση από μια  συνεργασία. Μην καταβάλλεστε, ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σε σχέση με τους στόχους σας. Ο Ερμής μπαίνει στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επικοινωνίες και μετακινήσεις αυτό το διάστημα. Ο Άρης στα μέσα της εβδομάδας σας παροτρύνει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και διασκεδάστε το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η καθημερινότητα θα δυσκολέψει στις 1/10, γιατί θα περιμένατε περισσότερα χρήματα από την δουλεία σας ή μια ιδέα σας καταρρέει και πρέπει να αναπροσδιορίσετε, πιο πολύ ισχύει για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές τρίτου δεκαήμερου. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν εντάσεις στην καθημερινότητα, προσοχή στην υγεία. Όμως από την άλλη, θα αρχίσουν να μιλούν με συνεργάτες για μελλοντικά σχέδια, όπως επίσης και με τους συντρόφους.  Αν μειωθεί η ένταση δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και θα είστε προετοιμασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Οι γεννημένοι  10-12/6 μπορεί να έχουν μια οικονομική απώλεια ή αν πρόκειται για συναισθηματικό θέμα θα υπάρχει μια απογοήτευση. Η ζήλεια δεν φέρνει αποτελέσματα. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο εκφράζουν τα αισθήματα τους με μεγαλύτερη ένταση, όπως επίσης αρχίζουν στην καθημερινότητα να γίνονται πιο επικοινωνιακοί. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και στο χώρο εργασίας προσαρμοστείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι καλή περίοδος για ένα τσεκ απ υγείας.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πιθανότερο είναι να προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα  ή αντιπαραθέσεις με την οικογένεια και τον σύντροφο που μπορεί να σας απογοητεύσουν στην αρχή της εβδομάδας. Αφορά τους γεννημένους 12-14/7. Ενώ αυτοί που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι πρέπει να δράσετε έτσι ώστε τα να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σε άτομα της οικογένειας ή ενός ακινήτου. Η ενασχόληση με τα παιδιά ή με δημιουργία και χόμπι σας ευχαριστούν.      

ΛΕΩΝ.   Πρέπει να κάνετε υπομονή για λίγο εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, διότι δεν θα σας ωφελήσει μια αντιπαράθεση με το περιβάλλον. Η αντιζηλίες δεν βοηθούν αντίθετα γίνετε πιο δύσκολη η καθημερινότητα αλλά και οι συνθήκες στον χώρο εργασίας. Ο Ερμής και ο Άρης θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο με αυξημένη κινητικότητα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και από την άλλη μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα. Δυσκολία στην επικοινωνία και στις βιαστικές μετακινήσεις. Έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με επιμόρφωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αγωνίζονται να βρουν διεξόδους στον οικονομικό τομέα. Έχετε την δυνατότητα εκμάθησης, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με  κάτι καινούργιο, επίσης υπάρχει και έντονη επικοινωνία. Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου ίσως αισθανθείτε ότι απαξιώνονται οι προσπάθειες που έχετε κάνει σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Ο αξίες στη ζωή αλλάζουν αυτό δεν είναι «κακό» μάλλον πρέπει να προχωρήσετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ.  Πολλοί πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, σας κινητοποιούν με διάφορους τρόπους. Ο Άρης επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο που αισθάνεται έντονη ζωντάνια αλλά και θάρρος, απλά πρέπει να προσέχετε την ανταγωνιστικότητα που προβάλετε. Επίσης ο Ερμής σας δείχνει ότι πρέπει κινηθείτε περισσότερο για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαημέρου θα έχουν δυσκολίες με την οικογένεια, ίσως κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας απογοητεύσει ή για κάποιο λόγο θα στεναχωρηθείτε για αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Έντονο παρασκήνιο,  συναισθηματικό αλλά και κακόβουλα σχόλια. Αυτή την εβδομάδα όμως αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίζουν να εκφράζονται και να επικοινωνούν με τους ανθρώπους γύρω τους. Ο Άρης δείχνει ότι έχετε και κρυφό ανταγωνισμό. Πιο ήσυχα θα περάσει αυτή την εβδομάδα το δεύτερο δεκαήμερο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαήμερου, θα αισθανθούν απογοήτευση και αυτό μπορεί να τους προκαλέσει ζήλια για συναισθηματικούς λόγους ή απαξίωση από το περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το δεύτερο δεκαήμερο έχει το Δία που το προστατεύει αλλά δημιουργεί και ευκαιρίες. Το πρώτο δεκαήμερο έχει δυναμισμό που τον προβάλει σε ομάδες, παρέες κτλ., ίσως υπάρξει και κάποια αντιπαλότητα αλλά θα την θεωρήσω «ευγενή άμιλλα». Ο Ερμής θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς γιατί ίσως αισθάνεστε ότι διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου στην αρχή της εβδομάδας κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα γιατί έχουν κάνει λάθος στην διαχείριση των οικονομικών τους, μάλλον εμπιστεύτηκαν ιδεολογικά κάποιες ομάδες, παρέες κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στους στόχους σας. Εσείς που είστε γεννημένοι 9-12/1 μπορεί να έχετε ξεπεράσει τα «όρια» γιατί προσπαθείτε να επιβληθείτε σε χώρους και να ανέλθετε επαγγελματικά. Προσοχή βάλτε κλίμακες προτεραιότητας  στις φιλοδοξίες, γιατί φτάνετε στο σημείο να χάνετε τα «ωραία πράγματα της ζωής». Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αγωνίζονται για την επικράτηση στην καριέρα αλλά έχουν και επικοινωνία με φίλους, ομάδες που τους κάνουν και αισθάνονται πιο αισιόδοξα. Βγάλτε λίγο τα « πρέπει» από την ζωή σας και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το διάστημα αυτό η καριέρα και οι στόχοι που έχετε βάλει θέλουν να είστε σε εγρήγορση. Πολλές μετακινήσεις και επικοινωνία για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Επίσης έχετε μεγάλη δυναμική στο να υπερασπίζετε τις ιδέες σας. Στις 1/10 ανακαλύπτετε ότι κάποια πράγματα τα είχατε ωραιοποιήσει, άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς και σε θέσεις «κλειδιά» ενισχύουν κάποιες φοβίες που έχετε ή ακόμα μπορεί και να τις επιβεβαιώσουν. Προσοχή σε νομικά θέματα περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές τρίτου. Η λογική πρέπει να επικρατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ.  Μία εβδομάδα με πολλές μεταπτώσεις, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου. Στην αρχή της εβδομάδας χάνετε οικονομικά από ιδέες που δεν μπορούσαν να έχουν εφαρμογή, όμως αυτό που σας στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν έχετε την στήριξη από φίλους ή ομάδες ανθρώπων που συμμετείχατε. Το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθεί με την ανεύρεση κεφαλαίων για να καλύψει τις οικονομικές δυσκολίες όπως επίσης να ανανεωθεί με καινούρια πρόσωπα και πρωτοποριακές ιδέες. Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζετε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό.                                                                               

Σχετικά