Μηχανοδηγός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ… ξέχασε τη Λιβαδειά και επέστρεψε με όπισθεν (video)

Τα είδαν όλα οι εκδρομείς στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, αφού το τρένο με κατεύθυνση την Αθήνα δεν σταμάτησε ποτέ.

Παραλίγο να αναβληθεί το ταξίδι των εκδρομέων από τη Λιβαδειά με προορισμό την πρωτεύουσα. Το πρωί της Παρασκευής (4/10) η αμαξοστοιχία με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασε… σαν άνεμος από τον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής, χωρίς να προχωρήσει στην καθιερωμένη του στάση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να ανησυχήσουν με την απροσεξία του μηχανοδηγού, ο οποίος διόρθωσε το λάθος του, επιστρέφοντας με την όπισθεν.

Της Χρύσας Σκουρολιάκου

lay-out.gr

Δείτε δύο σχετικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο Facebook:

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Μηχανοδηγός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ… ξέχασε τη Λιβαδειά και επέστρεψε με όπισθεν (video)”

  1. Φίλιππος

    Άσχετος ο πολίτης άσχετος και ο δημοσιογράφος που το έκανε αναπαραγωγή. Η αμαξοστοιχία δεν προσπέρασε τον σταθμό, δεν μπορούσε να σταματήσει λόγω ολίσθησης στον σταθμό της Λειβαδιάς από την βροχή,, μιας και ο σταθμός είναι ένας από τους δύσκολους σταθμούς σε όλες τις καιρικές συνθήκες λόγω του κλίματος της ευρύτερης περιοχής. Επίσης ακούγεται ο ήχος του abs καθώς και με τέτοια ταχύτητα δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί διέλευση πάρα μόνο στάθμευση. Έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για την δυσφήμιση της εταιρείας.

  2. Παναγιώτης Γιαννούλας

    Μάλιστα…πραγματογνωμοσυνη από το πουθενά. Φροντίστε να ρωτήσετε και να ερευνήσετε λίγο…σας είναι προφανώς άγνωστη η έννοια της ολίσθησης. Το τραινο απλώς δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως, αφού οι τροχοί του γλιστρούσαν πάνω στη βρεγμένη ραγα…ακούγονται χαρακτηριστικά οι ήχοι του συστήματος αντιολισθησης, σαν μικρά ξεφυσηματα, που προσπαθει να εξασφαλίσει πεδητικη δύναμη…ελεος πια…υπάρχει και ένα όριο. Να κατέβει άμεσα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα