Πώς είναι τα 16χρονα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή σήμερα;

Πάνε 16 χρόνια από τότε που η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους. Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη γεννήθηκαν το 2003, με τον πατέρα τους ένα χρόνο μετά να αναλαμβάνει καθήκοντα ως πρωθυπουργός της χώρας. Τα δυο του αγγελούδια ήταν πάντα το γούρι του και όχι άδικα.

Τα δυο παιδιά όμως μεγάλωσαν και τώρα πια συνοδεύουν τους διάσημους γονείς τους σε κοσμικές εκδηλώσεις. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.


Πριν λίγες μέρες, η Νατάσα Παζαΐτη πόζαρε χαμογελώντας στον φακό και με τον γιο της Αλέξανδρο, στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Και τώρα ο Αλέξανδρος και η Αλίκη συνόδευσαν τον διάσημο μπαμπά τους στο Ηρώδειο, όπου απόλαυσαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Εκεί συνάντησαν και τον πολιτικό αντίπαλο του Κώστα Καραμανλή, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έσπευσε να βρεθεί κοντά τους και να τους χαιρετήσει!

Σχετικά