Συνελήφθη σεσημασμένος Ρομά στην Άμφισσα ο οποίος εμπλέκεται σε 85 κλοπές

Οργανωμένη επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα σημειώθηκε χθες το πρωί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fokidanews.gr, από άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα μετά από παραγγελία από τις δικαστικές αρχές, σε μια απάντηση κατά κάποιον τρόπο των ενστάσεων της τοπικής κοινωνίας για πάγια πρακτική περί του αντιθέτου, και συνελήφθη σεσημασμένος Ρομά, κάτοικος του καταυλισμού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για κλοπές, όχι μόνο στην Άμφισσα αλλά και σε νησιώτικες περιοχές, όπου είχε επεκτείνει τη δράση του.

Το ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, προέκυψε καθώς ο συλληφθείς δεν έδινε το παρών σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως όφειλε, στην Αστυνομία.

Επίσης, φέρεται ως ο βασικός δράστης 85 περίπου κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της Άμφισσας, της Φωκίδας και αλλού, για τις οποίες εκκρεμεί  η ολοκλήρωση  της ανακριτικής διαδικασίας για την παραπομπή του!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με οργανωμένο και αστραπιαίο τρόπο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και προφυλακίστηκε μέχρι να οριστεί δικάσιμος για τα περαιτέρω.

Σχετικά