Απίστευτο σκηνικό στην Κοπεγχάγη: Οι παίκτες γυμνάζονται με τσιφτετέλι (video)

Το ελληνικό στοιχείο είναι… έντονο στην ομάδα της Δανίας και αυτό φαίνεται και στο γυμναστήριο, όπου οι ποδοσφαιριστές κάνουν ασκήσεις με το… «Πού ξαπλώνεις πού κοιμάσαι»

Σε ρυθμούς τσιφτετελιού γυμνάζονται οι παίκτες της Κοπεγχάγης και γι’ αυτό το «τρελό» γεγονός υπάρχει… αιτία ελληνική. Οι πρωταθλητές Δανίας περνάνε καλά κατά την εκγύμναση τους στο αθλητικό κέντρο της ομάδας όπως προκύπτει και από το story που ανέβασε στο instragram ο αμυντικός της Κοπεγχάγης Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Μπορεί να δει κάποιος πως οι παίκτες γυμνάζονται ακούγοντας το τραγούδι: «Πού ξαπλώνεις πού κοιμάσαι». Στην ομάδα της Δανίας το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και αυτό έχει επηρεάσει και τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, πολιτογραφημένος sουηδός αμυντικός της Κοπεγχάγης, ανέβασε βίντεο από την πρωινή εκγύμναση της ομάδας στο οποίο ακούγεται το συγκεκριμένο τσιφτετέλι της Φαίης Ρουμπίνη. Αυτό το τραγούδι τους ανέβασε το κέφι και έκαναν τις ασκήσεις ακόμα πιο έντονα.

Στην Κοπεγχάγη παίζουν ακόμα ο – διεθνής με την Εθνική Ελλάδος – Κάρλος Ζέκα, και ο Κύπριος Πιέρο Σωτηρίου. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, που γεννήθηκε στην Πορτογαλία, ξέρει από ελληνικά τραγούδια, ενώ έμαθε πολύ γρήγορα και τον Εθνικό μας ύμνο. Ο Πιέρο Σωτηρίου, πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, είναι και αυτός διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ξέρει φυσικά και από ελληνική μουσική.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Σχετικά