Βραβεύτηκε ο αστυνομικός που τραγούδησε και έκανε χαμό στο Μοναστηράκι-BINTEO

Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκε αστυνομικός και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Απέδειξε με τον καλύτερο μάλιστα τρόπο ότι διαθέτει ταλέντο όταν πήρε το μικρόφωνο στο Μοναστηράκι.

Από τα στενά όρια των καθηκόντων του ”ξέφυγε” ένας αστυνομικός. Εγινε viral όταν μάγεψε με τη φωνή του παίρνοντας το μικρόφωνο από έναν πλανόδιο τραγουδιστή στο Μοναστηράκι προκαλώντας χαμό. Η πράξη του αυτή έγινε αιτία για να βραβευτεί από τους συναδέλφους του.

Ο Μάριος Δαρβίρας εξηγεί τον λόγο που τραγούδησε στον δρόμο και είναι συγκινημένος από τα μηνύματα που έχει δεχτεί από τότε. «Δεν υπάρχουν πράγματα που να μας χωρίζουν. Και εμένα δεν με χώριζε τίποτα εκείνη την στιγμή από τον άνθρωπο που έπαιζε μουσική στον δρόμο. Και εγώ μουσικός είμαι και προσπαθώ και παλεύω γι’ αυτό και το ίδιο και εκείνος. Μετά από αυτό το βίντεο δέχτηκα μηνύματα αγάπης και δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το περιεχόμενό τους. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Οι συνάδελφοί του τον βράβευσαν γιατί με αυτή του την πράξη έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο του αστυνομικού όπως ανέφεραν!

Αλλά δεν είναι ο μόνος καλλίφωνος στο Σώμα. Στην εκδήλωση τραγούδησε και ο τροχονόμος Γιάννης Τριανταφυλλίδης. Αν και ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής φόρεσε τη στολή του τροχονόμου και βρίσκεται από τα 25 του χρόνια στο πλευρό των πολιτών. “Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Από εννέα χρονών ασχολούμαι με τα μουσικά όργανα και θα υπάρχει όταν θα βγει η στολή. Μπήκα στην αστυνομία επειδή ήθελα να προστατεύω και είναι μια εργασία που την κάνω ευχάριστα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά