Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στο πλευρό των Νοσοκομειακών γιατρών

ΤΟ  ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ  ΤΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ  ΓΙΑΤΡΩΝ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων νοσοκομειακών γιατρών και καλεί όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλάι τους. 

Οι ήρωες της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνουμε όλοι, υπερβαίνουν εαυτόν καθημερινά για να σώσουν την ζωή των συνανθρώπων μας υπό αντίξοες συνθήκες. Ελάχιστο, λοιπόν, χρέος μας είναι η  συμμετοχή όλων στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Ο.Ε.Ν.ΓΕ. στον προαύλιο χώρο των Νοσοκομείων όλης της χώρας.

Διεκδικούμε:

• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

• Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

• ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) για όλους τους υγειονομικούς.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της. Δεν μπορεί το Σύστημα Υγείας της χώρας να πηγαίνει σε αυτόν τον άνισο αγώνα χωρίς όπλα και στρατιώτες. Δεν είναι τυχαίο πως δεν ακούμε τίποτα άλλο από τα χείλη των εκπροσώπων της Κυβέρνησης παρά μόνο περί «ατομικής ευθύνης». 

Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να ψάχνετε άλλοθι για την ανικανότητά σας. Εμείς σαν πολίτες κάνουμε το χρέος μας καθημερινά στο πλαίσιο της ευθύνης που μας αναλογεί, επιτέλους κάντε κι εσείς το δικό σας.

                                          Για       το       Δ.Σ. 

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά