Χαμόγελα σε…502 οικογένειες – Η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας μοίρασε 1,7 τόνους τρόφιμα

Διανομή τροφίμων και βοηθημάτων από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας 

Η Τοπική μας Εκκλησία δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες μέρες που ζούμε, και ως στοργική μάνα αγκαλιάζει τα παιδιά Της δίδοντάς τους ένα απαλό χάδι, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών «Η ΑΡΩΓΗ» της Μητροπόλεώς μας και του Ταμείου Αλληλεγγύης απόρων.

Μάλιστα η Τοπική μας Εκκλησία δεν έχει σταματήσει στιγμή τη στήριξη των συνανθρώπων μας και βρίσκεται αρωγός σε κάθε αναγκεμένο κατά το μέτρο των δυνατοτήτων της.

Έτσι κλιμάκιο της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τον π. Δημήτριο Αναδιώτη και π. Κων/νο Σβεντζούρη, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, διένειμε

1,7 τόνους τρόφιμα κατ’ οίκον σε 142 οικογένειες εγγεγραμμένες στο μητρώο  δικαιούχων του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ», αλλά και σε άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στις περιοχές  Θηβών και Αυλίδας, καθώς και από μια επιταγή για την αγορά τροφίμων. Οι επιταγές αποτελούν προσφορά της εταιρείας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.».

Επίσης, εδόθησαν επιταγές για την αγορά τροφίμων σε 360 οικογένειες που βοηθάει κάθε μήνα ο Οργανισμός της Μητροπόλεώς μας «Η ΑΡΩΓΗ» στην περιοχή της Λιβαδειάς. Οι επιταγές αποτελούν προσφορά της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ».

Επίσης, επειδή αυτή τη χρονική στιγμή, λόγω των έκτακτων μέτρων, δεν είναι εύκολη η δια ζώσης επικοινωνία και συνάντηση των φοιτητών της Μητροπολιτικής μας επαρχίας με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, όπως γινόταν άλλες φορές που ο Σεβασμιώτατος έδινε προσωπικά τα οικονομικά βοηθήματα στους φοιτητές, φέτος η Ιερά Μητρόπολή μας κατέθεσε ένα ποσό στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς 58 Φοιτητών δίνοντάς τους μια βοήθεια στον αγώνα των σπουδών τους.

Σχετικά