Κοσμικό Κέντρο “ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ” στη Θήβα με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού!

Η οικογένεια του ‘’ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ’’ ήταν ανέκαθεν αυστηρή και επιμελής όσον αφορά την υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου. Χαρακτηριστικά, κατά την καλοκαιρινή wedding season, ο υγειονομικός έλεγχος των χώρων πραγματοποιείται ανά δέκα μέρες, ενώ επενδύει εκτεταμένα στον εκσυγχρονισμό και εφαρμόζει το σύστημα HACCP (Hazards Analysis Critical Control Points) έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που διαθέτει, είναι απαλλαγμένα από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην υγεία των καταναλωτών.

Οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής τηρούνται ανελλιπώς, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα, το προσωπικό φροντίζει ώστε ο χώρος να διατηρείται συνεχώς καθαρός ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά μικρόβια, όπως τα W.C.

 Ο εξωτερικός χώρος στο κοσμικό κέντρο

Η απόσταση

Το κοσμικο κεντρο ‘’ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ’’ , διαθέτει μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις , γεγονός που επιτρέπει να υπάρξει απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων.

                          Ο μικρός εξωτερικός χώρος στο κοσμικό  κέντρο

Η αίθουσα

Το κοσμικο κεντρο διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα χάρη στην ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του χώρου σε δυσμενείς καιρικές ή άλλες συνθήκες.

Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε το γαμήλιο πάρτι με ασφάλεια στην αιθουσα , καθώς ολες οι πλευρές της είναι πτυσσόμενες και επιτρέπουν στον αέρα να ανανεώνεται.

   Η αίθουσα του κοσμικού κέντρου

Επιπλέον μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού

Μετά την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού η διοίκηση προχωρά σε συστηματική μικροβιακή απολύμανση σε όλους τους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων για να εξουδετερωθούν οι μικροοργανισμοί που ενδέχεται να βρίσκονται σε αυτούς. Συγκεκριμένα, εφαρμόζεται μικροβιακή απολύμανση με την μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης (ULV), που εξουδετερώνει μια μεγάλη γκάμα μικροοργανισμών μεταξύ των οποίων και ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μικροβιοκτόνα σκευάσματα που εφαρμόζονται δεν έχουν υπολειμματική δράση λόγω εξάτμισης. Παράλληλα, ειδικοί θερμομετρητές θα επιβεβαιώνουν την κατάσταση της υγείας τόσο του προσωπικού όσο και των καλεσμένων, προτού εισέρθουν στον χώρο. Ασφαλώς, στον χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά, γάντια και ιατρικές μάσκες αν κρίνεται απαραίτητο.

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε μάς κάνουν να σκεφτόμαστε πράγματα που δεν θα περνούσαν ποτέ πριν από το μυαλό μας και να γινόμαστε επιφυλακτικοί.

 Ωστόσο, μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής πορείας ή μιας οικογένειας δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει τη δόση αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη. Συνεπώς, τηρώντας τα κατάλληλα μέτρα, όντας προσεκτικοί και ευέλικτοι μπορούμε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε τον ονειρεμένο γάμο μας, ακριβώς όπως πριν.

Σχετικά