Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η Νέα Παραλία και… βούλιαξε από κόσμο

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς με σύμμαχο τον ζεστό καιρό ξεχύθηκαν στην Νέα Παραλία λίγη ώρα μετά τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά ότι αίρονται οι περιορισμοί
«Βούλιαξε» από κόσμο η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη λίγες μόνον ώρες μετά τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί στα παραλιακά μέτωπα της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Βόλου.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, ξεχύθηκαν απόψε στην Νέα Παραλία η οποία ήταν κλειστή τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στελέχη της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στην περιοχή περιορίζονται σε συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων και κάνουν ελέγχους για τα σχετικά έγγραφα και τα SMS.

Για το άνοιγμα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, είχε διατυπωθεί σχετικό αίτημα προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αστυνομία είχε αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα από τη Νέα Παραλία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Σχετικά