Βαρύ πρόστιμο και «λουκέτο» σε δύο cafe για συνωστισμό στην Αλίαρτο

Ξεπέρασαν τις 100 οι παραβάσεις για μάσκα ή αποστάσεις…

Συνεχίζονται με αυξανόμενη ένταση οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην εθνική προσπάθεια αποτροπής της μετάδοσης της ασθένειας covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε δύο καφέ – μπαρ της Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην Αλίαρτο, στα οποία υπεβλήθη διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, αλλά και το μέτρο της 15ημερης αναστολής λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη μία επιχείρηση βρέθηκαν περισσότερα αναπτυγμένα τραπεζοκαθίσματα, ενώ στην άλλη περίπτωση δε τηρούνταν οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Επιπλέον στο πλαίσιο των ελέγχων για χρήση μάσκας και τήρησης των σωστών αποστάσεων, στη Στερεά βεβαιώθηκε τριψήφιος αριθμός παραβάσεων με τις περισσότερες από αυτές στη Βοιωτία που βρίσκεται στο επίπεδο «3».

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν συνολικά 106 παραβάσεις εκ των οποίων οι 54 ήταν στη Βοιωτία. Επίσης, οι 29 ήταν στη Φθιώτιδα, 12 στη Φωκίδα, 8 στην Εύβοια και 3 στην Ευρυτανία.

lamiareport.gr

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Βαρύ πρόστιμο και «λουκέτο» σε δύο cafe για συνωστισμό στην Αλίαρτο”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Αφου δεν τηρουν τα μετρα ας κλεισουν τωρα να βαλουν μυαλο.με βουρδουλα καταλαβαινουν.δεν υπαρχει αλλη λυση.να τα δει και ο δημαρχος αυτα γιατι κανεις δεν τηρει τα μετρα.

  2. πανος καρανικολης

    επειδη ετυχε ναειμαι στη μια καφετερια την ωρα του ελεγχου δεν υπηρχε κανενας συνωστισμος κυριε εισαγγελεα γιατι δεν μιλατε για το εκκοκιστηριο μιχα πουλειτουργει χωρις φιλτρα και ρυπαινει ολη τν περοχη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα