Ιστορία φρίκης στην Πάτρα-Aνδρας κρατούσε αιχμάλωτη και κακοποιούσε επί πέντε μήνες μια γυναίκα

Μια φρικώδης ιστορία αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου ένας άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη και κακοποιούσε επί πέντε μήνες μια γυναίκα. Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορίας της εμπορίας και παράνομης κατακράτησης ανθρώπων, καθώς και για απόπειρα βιασμού.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο φερόμενος ως δράστης αποπειράθηκε να βιάσει το θύμα το οποίο και εκβίαζε με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευσή του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες».

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συμμετείχαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και  το Τμήμα  Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σχετικά