Λυγίζει η μητέρα του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου – Να βρεθεί αυτός που σκότωσε το παιδί μου

Η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία, με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες να έχουν καταλήξει στη μάρκα του αυτοκίνητου που τον εγκατέλειψε

«Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί… να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδάκι μου και τον άφησε κάτω και έφυγε». Είναι η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του καλλιτέχνη Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

που ξημερώματα Δευτέρας χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στη μέση του επαρχιακού δρόμου Θήβας – Θίσβης.

Σπαράζει η μητέρα του – Πώς μπόρεσε να τον αφήσει και να φύγει; 

«Θέλω να βρεθεί αυτός, να τον δω στα μάτια, να δω γιατί; Πως μπόρεσε και τον άφησε στη μέση του δρόμου και έφυγε… πώς μπόρεσε; Τι άνθρωπος είναι; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα για εμένα. Αυτό που έγινε… δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν γίνεται. Ο Θεός να μου δώσει δύναμη… θα αντέξω; Δεν ξέρω», λέει η μητέρα του.

Η οικογένεια του τραγουδοποιού της χιπ-χοπ μουσικής σκηνής δε θα ησυχάσει μέχρι να βρεθεί ο δράστης, με τη μητέρα του να αναρωτιέται με οργή και πόνο γιατί τον άφησε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο και αν θα μπορούσε να είχε σωθεί η ζωή του παιδιού της, αν ο ασυνείδητος οδηγός είχε σταματήσει για να καλέσει το ασθενοφόρο για βοήθεια.

«Να έκανε κάτι, μια κίνηση, να πάρει το 166, κάτι… μήπως σωζόταν, άθικτο ήταν το κεφαλάκι του, όλα, όλα, όλα μου είπαν ότι είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα στα ζωτικά όργανα. Τον άφησε και έφυγε… θα μπορούσε… μπορεί να μπορούσε να σωθεί. Κάτι να γίνει. Όταν το σκέφτομαι τρελαίνομαι».

Εξονυχιστική έρευνα σε ύποπτο αμάξι – «Θα το βρουν»

Την ίδια ώρα, ένα καθοριστικό τηλεφώνημα οδήγησε τις έρευνες της αστυνομία σε ένα όχημα κατοίκου της περιοχής, που έφερε στο μπροστινό μέρος σημάδια από χτύπημα, ενώ κομμάτια του αυτοκινήτου βρέθηκαν στην άσφαλτο.

«Ακινητοποίησαν ένα όχημα ως ύποπτο μετά από καταγγελίες σε ένα διπλανό χωριό. Αυτό το όχημα όμως φαίνεται ξεκάθαρο ότι έχει χτυπήσει αγριογούρουνο, δηλαδή οι γουρουνότριχες είναι στη ρόδα. Δεν είναι ανθρώπινες τρίχες», λέει ο Κώστας Παρηγόρης, δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου.

Η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία, με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες να έχουν καταλήξει στη μάρκα του αυτοκίνητου, από τις ροδιές που είχε πάνω του ο 46χρονος, από τα ίχνη του φρεναρίσματος, από ευρήματα στον δρόμο, αλλά και από κάμαρες ασφαλείας που έχει καταγράψει δυο αυτοκίνητα στο επίμαχο χρονικό διάστημα.

«Προσανατολίζονται σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο. Απ’ ότι φαίνεται τον χτύπησε και τον παρέσυρε γιατί έχει αφήσει και ίχνη, η μπλούζα του, το φανελάκι του πάνω στην άσφαλτο».

Ο κ. Παρηγόρης, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε ότι η αστυνομία είναι κοντά στην εύρεση του αυτοκίνητου και του δράστη. «Η αστυνομία φιλτράρει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Αργά ή γρήγορα είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξει στην εύρεση του αυτοκινήτου αλλά και του οδηγού». Ο συνήγορος της οικογένειας κάλεσε τον δράστη, «έστω και την ύστατη στιγμή να εμφανιστεί και να δείξει τη μεταμέλεια και τη συναίσθησή του».

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας και τους συγγενείς του ράπερ να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις.

Διαβάστε ακόμα

ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ:Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο συνιδρυτής του συγκροτήματος Razastarr Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Σχετικά