Τραγωδία την Αργολίδα: Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή – Πριν φτάσουν οι αστυνομικοί αυτός απαγχονίστηκε – Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε Αλτσχάιμερ
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αργολίδα από μια δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άνδρας, 78 ετών στην Βερβερούδα Ερμιονίδας, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, χθες και ενημέρωσε πως η σύζυγός του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί προτού αυτοί φτάνουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η σύζυγος, 75 ετών φέρεται να έχασε την ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ.

Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη, προκειμένου να την απαλλάξει από την κατάστασή της μην αντέχοντας άλλο την σκληρή καθημερινότητα που ζούσαν λόγω της ασθένειας.

Το σπίτι τους στο μικρό χωριό της Βερβερούδας φαίνεται να ήταν το εξοχικό τους.

Σχετικά