Ρεσιτάλ ηθοποιίας από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που τηλεφωνεί στο 100 αφού έχει σκοτώσει την Καρολάιν

Δύο ώρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια. Στο ίδιο σπίτι λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το πτώμα της γυναίκας του και μάνας του παιδιού του.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το συγκλονιστικό και πέρα από ανθρώπινη φαντασία ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του συζυγοκτόνου στην Άμεση Δράση, ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Όλα αυτά δύο ώρες αφού, όπως έχει ήδη ομολογήσει, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς μπροστά τα μάτια του παιδιού τους. Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος βγάζει ήχους και μουγκρητά, αφού, υποτίθεται ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος. Λέει τη λέξη «βοήθεια» και μετά από αρκετό χρόνο πληροφορεί την Αστυνομία για την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του και ζητεί ασθενοφόρου.

Διαβάστε όλο το διάλογο:

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Άμεση Δράση

Πιλότος: Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Παρακαλώ;

Πιλότος: Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Παρακαλώ;

Πιλότος: Βοήθεια…(με λυγμούς) βοήθεια!

Η αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ακολουθώντας το σχέδιό του, πρέπει να της αποδείξει ότι είναι φιμωμένος από τους υποτιθέμενους ληστές που είχαν μπει στη μεζονέτα.

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Για πείτε μου λίγο πιο ήρεμα…

Πιλότος: Βοήθεια, μπήκαν ληστές…

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πείτε μου πού είστε… Πού είστε;

Πιλότος: Βοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Πού είστε;

Πιλότος: … (μουγκρητά)

Σχετικά