Επισήμως ο Θηβαίος Βασίλης Θανάσαινας στον Μανδραϊκό!

Επισήμως παίκτης του Μανδραϊκού στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι πλέον ο Θηβαίος Βασίλης Θανάσαινας, παίκτης μέχρι πέρυσι του Κάδμου, μετά την ανακοίνωση της νέας του ομάδας.

Ο Θανάσαινας, όπως σας είχαμε γράψει από τις 22 Σεπτεμβρίου, είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μανδραϊκό κάνοντας άλμα στην καριέρα του, συμμετέχοντας έτσι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Σε ανακοίνωση του ο Μανδραϊκός έκανε γνωστή την απόκτηση του Θανάσαινα όπως και του Τσάμη από τον Ολυμπιακό: ”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις δύο τελευταίες προσθήκες! Πιστοί στο πλάνο μας να δώσουμε τόπο στα… νιάτα, κάτοικοι Μάνδρας γίνονται δύο 18χρόνοι πολλά υποσχόμενοι αθλητές. Ο λόγος για τους Γιώργο Τσάμη και Θανάσαινα Βασίλη, οι οποίοι χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο τον ήδη χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ. Ο Τσάμης προέρχεται από το εφηβικό του Ολυμπιακού, με τον οποίον συμμετείχε και στο πρόσφατο Πανελλήνιο Εφήβων, ενώ ο Θανάσαινας από τον Κάδμο Θήβας. Με αυτές τις δύο μεταγραφές η ομάδα μας έφτασε τις εννέα. Είχαν προηγηθεί οι Σπυρίδωνος, Κωστόπουλος, Ραζής, Δομπρογιάννης, Σταματίου, Οικονομόπουλος και Τσιμπίδης. Γιώργο και Βασίλη καλωσήρθατε”.

stereabasket.gr

Σχετικά