Αλέξης Κούγιας: «Έτσι σώθηκα από το τροχαίο» – Νέες ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε πως έγινε το Range Rover που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας. «Είδα τα φορτηγά ξαφνικά μπροστά μου. Δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί», λέει ο ίδιος.

Οι εικόνες του αυτοκινήτου, από το σοκαριστικό τροχαίο που είχε χθες βράδυ στην εθνική οδό ο Αλέξης Κούγιας, δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το πόσο τυχερός στάθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε μόνο με κατάγματα στο αριστερό χέρι.

Δείτε τις εικόνες στο βίντεο:

Πως περιγράφει ο ίδιος το τροχαίο

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

«Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί…», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε επίσης ότι «με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα…».

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο», προσθέτοντας πως «αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό…».

Σχετικά