ΘΗΒΑ:Πήγε να περάσει ναρκωτικά σε κρατούμενο και συνελήφθη

Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, ναρκωτική ουσία σε κρατούμενο στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο, εντοπίστηκε σε φόδρα παντελονιού φόρμας, επιμελώς κρυμμένη μικροποσότητα κάνναβης

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μία ακόμη ημεδαπή, καθώς και ο κρατούμενος που θα παραλάμβανε την ναρκωτική ουσία

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, συνελήφθη χθες (12-11-2021) το απόγευμα, ένας ημεδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, ναρκωτική ουσία σε ημεδαπό – συγγενικό του πρόσωπο, ήδη κρατούμενο στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών.

Ειδικότερα, μετά από διενέργεια ενδελεχούς ελέγχου σε είδη ένδυσης που έφερε μαζί του, για να τα παραδώσει στον κρατούμενο, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη σε φόδρα παντελονιού φόρμας, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την προαναφερόμενη ναρκωτική ουσία, τοποθέτησε στην φόρμα και την έδωσε στον συλληφθέντα, προκειμένου να την παραδώσει στον κρατούμενο, μία ημεδαπή (ομοίως συγγενικό πρόσωπο του κρατούμενου), η οποία αναζητήθηκε και συνελήφθη αργότερα χθες το απόγευμα.

Για την υπόθεση, συνελήφθη εκ νέου και ο ημεδαπός κρατούμενος που θα παραλάμβανε την ναρκωτική ουσία, ο οποίος κρατείτο διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (1) έτους, για κλοπή.

Οι τρεις συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.  

Σχετικά