Πένθος στον Απόλλωνα Λιβαδειάς για το θάνατο του Βασίλη Καραχάλιου

Βαρύ το πένθος στον Απόλλωνα Λιβαδειάς, στην αναγγελία του θανάτου του Βασίλη Καραχάλιου, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο τοπικό μπάσκετ, τόσο ως παράγοντας στη Λιβαδειά, όσο και ως κριτής αγώνων μπάσκετ.

Σε ανακοίνωση του ο Απόλλων Λιβαδειάς αναφέρει:

”Το μπάσκετ της πόλης μας από σήμερα είναι φτωχότερο καθώς αποχαιρετάμε με θλίψη τον φίλο και τέως έφορο της ομάδας Βασίλη Καραχάλιο.

Διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος του ΑΚΟΛ, της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και κριτής της ΕΣΚΑΣΕ. Υπήρξε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας δίπλα μας ως έφορος των ακαδημιών μας. Η ανιδιοτελής αγάπη του προς το άθλημα και η λατρεία του για τα παιδιά τον χαρακτήριζαν.

Η συμβολή του στην ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Πολλοί αθλητές και παράγοντες του Απόλλωνα μεγαλώσανε με τον Βασίλη και όλοι έχουνε γλυκές μπασκετικές αναμνήσεις κι έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον που άφησε, με το δικό του τρόπο, το στίγμα του στη μπασκετική ζωή της πόλης μας. Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Η σκέψη μας αυτές τις ώρες στη γυναίκα του Βούλα και στα παιδιά του Στέφανο και Σάκη. Σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 17/11 στις 14:00 στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Καλό ταξίδι Βασίλη…”

Σχετικά