Ανατροπή με το λεωφορείο – φέρετρο στη Βουλγαρία: «Τα παράνομα καύσιμα μεταφέρονταν από τους επιβάτες» λέει βουλγάρικο σάιτ (εικόνες)

Μια μικροαπάτη με τα φθηνά τουρκικά καύσιμα ίσως είναι αυτή που κόστισε τη ζωή σε 45 άτομα μέσα στο λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βουλγαρία.

Τουλάχιστον 45 πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας, επιστρέφοντας από ταξίδι στην Τουρκία. Οι πρώτες αποκαλύψεις υποδείκνυαν πως ρόλο στην ταχύτατη εξάπλωση της φωτιάς που δεν έδωσε τη δυνατότητα στους επιβάτες να σωθούν, ήταν μια δεξαμενή για παράνομα καύσιμα φτιαγμένη μέσα στο λεωφορείο αλλά και ένα φορτίο με πυροτεχνήματα.

bulgaria1

Η ιστοσελίδα «24 Ώρες» της Βουλγαρίας όμως αναφέρει μια άλλη εκδοχή. Σ’ αυτήν το παράνομο καύσιμο φέρεται να ήταν αποθηκευμένο από τους ίδιους τους επιβάτες στην καμπίνα για αυτό και η καμπίνα τυλίχθηκε τόσο άμεσα στις φλόγες. Τα παράνομα καύσιμα δεν είναι κάτι καινούριο για Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς η τιμή τους στην Τουρκία από την οποία ερχόταν το λεωφορείο είναι αισθητά φθηνότερη.

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο