Ελαιόλαδο ΛΥΜΠΕΡΗ: Στην κορυφή των παγκοσμίως καλύτερων ελαιόλαδων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα που λάβαμε από εγκεκριμένο εργαστήριο σε δείγμα έξτρα παρθένου ελαιολάδου φετινής εσοδείας που αποδεικνύουν περίτρανα  την ανώτερη ποιότητα του ελαιολάδου μας.  Το λάδι προερχόταν από δείγμα μεγάλης δεξαμενής του ελαιοτριβείου μας.

Η οξύτητα του ελαιολάδου που παρήχθη είναι 0,17, κάτι που το κατατάσσει στα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως.  Επιπλέον, οι πολυφαινόλες είναι ιδιαίτερα αυξημένες (στα 355), γεγονός που οφείλεται στα υπερσύχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Τα μηχάνηματα  μας  δεν βασιζονται μονο στην  ψυχρή έκθλιψη (μεγίστη θερμοκρασία 27C) αλλά στηρίζονται στη πιο σύχρονη τεχνολογία Protoreattore της Pieralisi, που βασίζεται στην πίεση κατά την ελαιοποίηση και όχι στη μάλαξη με θερμοκρασία. Αυτό βοηθάει στο να μειώνεται η βιομηχανική επεξεργασία του καρπού ώστε να μην ταλαιπωρείται η ελαιομάζα, κερδίζοντας  ποιότητα, χρόνο και δυναμική.

Οι αποδόσεις  ελαιοποίσης  έχουν φτάσει στο μέγιστο βαθμό, καθώς μετά από έλεγχο ελαιοπεριεκτικότητας στον πυρήνα φανερώθηκε πρωτοφανες ποσοστό απώλειας ελαιολάδου, δηλαδη (6,6% επι ξηρου), όταν οι κορυφαίες αποδόσεις μέχρι πρότινος  άγγιζαν στην καλύτερη το 10%-12%.

Αποτελέσματα σωστής ελαιοποίησης

·         Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου που δημιουργούνται  είναι αναρίθμητες, οι βιταμίνες και οι πολυφαινόλες καταπολεμούν καρδιακές παθήσεις, μειώνουν τη χοληστερόλη, την αρτηριακή πίεση και πολλές μορφές καρκίνου.

·         Η ολεοκάνθη, βασική ουσία μέσα στο ελαιόλαδο, δρα όπως η ιβουπροφαινη και βοηθά στη μείωση εγκεφαλικών επεισοδίων

Η κατανάλωση λοιπόν του συγκεκριμένου ελαιολάδου είναι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό μας και είμαστε πολύ περήφανοι που αναδεικνύουμε το λάδι της μεγαρίτικης ελιάς

ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΑΣΚΡΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Διαβάστε ακόμη

ΝΕΟ Υπερσύγχρονο Ελαιοτριβείο στην Άσκρη Βοιωτίας με εγγύηση ποιότητας!!!

Σχετικά