ΚΑΛΕΣΜΑ σε συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  18/2/2022

      Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς βλέποντας ότι τα προβλήματα των εργαζομένων, των Συνταξιούχων των Ανέργων και της κοινωνίας γενικότερα, καθημερινά οξύνονται όλο και περισσότερο  είχε αποφασίσει να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας Συλλαλητήριο στις 27 Ιανουαρίου 2022, το οποίο αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Έτσι σας καλεί  εκ νέου σε Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί  την  Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, ώρα 6.00΄το απόγευμα.  

    Τα εργασιακά δικαιώματα σαρώνονται με το νόμο Χατζηδάκη, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και τα προβλήματα που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν παλεύοντας την πανδημία και τα υπόλοιπα νοσήματα που αφορούν την υγεία του λαού, αλλά και η  κατάσταση που διαμορφώνεται τελευταία, με την ακρίβεια στην ενέργεια, στα τρόφιμα και στις μεταφορές , τα παγωμένα σπίτια μας, ο μόνιμος βραχνάς  για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας είναι πλέον η καθημερινότητα μας.  

  Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δε μπορεί και δεν πρέπει να μένουμε απαθείς. 

Πρέπει όλοι οι πολίτες , Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Νέοι , Συνταξιούχοι, Αγρότες, Μικροέμποροι , να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους για την πλήρη ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Παίρνουμε στα χέρια μας την υπόθεση της προστασίας της Υγείας της Ζωής  και των Δικαιωμάτων μας    και     Απαιτούμε άμεσα:

• Πλήρης επάνδρωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και των Δομών Πρωτοβάθμιας Υγείας. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

• Κατάργηση του μέτρου της αναστολής εργασίας στην Υγεία – Πρόνοια. Καμία απόλυση υγειονομικού.

• Μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας των εργαζομένων με οργάνωση προληπτικών ελέγχων στους χώρους δουλειάς και τις επιχειρήσεις με ευθύνη του ΕΟΔΥ και του ΣΕΠΕ.

• Μαζικά και επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ για όλο τον πληθυσμό.

• Προσλήψεις εκπαιδευτικών με βάση τα πραγματικά κενά και τις ανάγκες. Αποσυμφόρηση των σχολικών αιθουσών. 

• Ελάφρυνση των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων από τις ΔΕΚΟ. 

• Κανένας πλειστηριασμός, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση.  

Το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί και με νέες συμμετοχές, τους αγρότες των μπλόκων, που διαμαρτύρονται γιατί η ακρίβεια στην ενέργεια, στα καύσιμα, στους σπόρους και στα λιπάσματα, κάνει απαγορευτικό να σπείρουν την γη τους και τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ,  που τους απολύουν και τους ξεσπιτώνουν.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝΑΝΑΤΡΟΠΗ 

     ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18/2/2022  ώρα  6.00΄ μ.μ. 

           στην  ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

       Για       το       Δ.Σ.

Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                     ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ   

Σχετικά