Για αντιδημοκρατική και ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορεί τον Δήμαρχο Λεβαδέων ο Δ.Καραμάνης

Σε μία σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Λεβαδέων, προέβη η παράταξη “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ” στην οποία τον κατηγορεί για αντιδημοκρατική και ανάρμοστη συμπεριφορά 

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

  Έχουμε την υποχρέωση ως Συνδυασμός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων να καταγγείλουμε την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και ανάρμοστη σε Δήμαρχο συμπεριφορά του κ. Ταγκαλέγκα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο οποίος :

– Παραδεχόμενος ότι δεν αρέσκεται στη δημόσια κριτική που του ασκείται από την Αντιπολίτευση, δήλωσε ότι θα απαντάει στο μέλλον γραπτώς στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, χωρίς να δεσμεύεται στην δημόσια κοινοποίηση των απαντήσεων αυτών στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου.

– Με αγοραίες και πεζοδρομιακές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ αλλά και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους σε προσωπικό επίπεδο μόνο και μόνο επειδή του ασκήθηκε κριτική στο θέμα αυτό. 

– Απείλησε για μια ακόμη φορά με μηνύσεις όποιον Συνδυασμό ή Σύμβουλο του έχει ασκήσει στο παρελθόν κριτική για ανάλογες συμπεριφορές.

 Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε αυτή την προσπάθεια επιβολής τρομοκρατίας στον ιερό χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα επιτρέψουμε ξανά τέτοιες αντιδημοκρατική, ανήθικες και αλλαζονικές συμπεριφορές, που μοναδικό στόχο έχουν την απόκρυψη της ανεπάρκειας του κ. Ταγκαλέγκα και θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των συμπολιτών μας να γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στον Δήμο, δημοσιοποιώντας εμείς τις όποιες – ανεπαρκείς συνήθως-απαντήσεις που δίνονται από την Δημοτική αρχή στις ερωτήσεις και την κριτική μας.

                             Ο Επικεφαλής

                           του Συνδυασμού

                         ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

                             Δ. Κ. Καραμάνης

Σχετικά