«Δεν έγινε και τίποτα»: Εξοργίζει ο δράστης του φονικού τροχαίου(;) στη Μονεμβασιά – Ήταν εγκληματική ενέργεια;

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του δράστη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά, μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ανδρών, ηλικίας 77 ετών, που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού και παρασύρθηκαν από αγροτικό, με αυτόπτες μάρτυρες να αποδίδουν το δυστύχημα σε εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε.

Οπως έχει γίνει γνωστό ο 52χρονος, χτύπησε μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες.

Επέστρεψε για να τους χτυπήσει δεύτερη φορά;

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνεχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

in.gr

Σχετικά