Συμμετοχή του 4ο Γυμνασίου Θήβας στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα E-Twinning «Χαρτογραφώντας τη Γνώση»

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Για τη φετινή σχολική χρονιά, 2021-2022, στο σχολείο μας, 4ο Γυμνάσιο Θήβας, υλοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα eTwinning, με θέμα «Χαρτογραφώντας τη Γνώση», για το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας που γίνεται στην Α’ Γυμνασίου. 

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Αλμπάνη Μαρίας. 

Ο στόχος του προγράμματος «Χαρτογραφώντας τη γνώση» ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού διαδραστικού χάρτη με πληροφορίες για τις ενότητες του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας.

 Η δράση αυτή ολοκληρώθηκε μέσα στην πλατφόρμα eTwinning που αποτελεί την κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης. 

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των παρακάτω σχολείων: Ιδιωτικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ώθηση (Σταμάτα, Αττικής), 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, 6ο Γυμνάσιο Πετρούπολης και το 4ο «Ηράκλειο» Γυμνάσιο Θήβας.

 Το πρόγραμμα, «Χαρτογραφώντας τη Γνώση», αποτελεί και ξεχωριστή δράση για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας του 4ου Γυμνασίου Θήβας, στην οποία συμμετέχουν εκτός από την επιβλέπουσα καθηγήτρια κα Αλμπάνη Μαρία και οι καθηγήτριες: κα Ντίνου Άρτεμις, κα Ζιώγου Καλλιόπη και κα Αγγελοπούλου Αγγελική.

 Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε ένα αφιέρωμα στο έργο που δημιουργήθηκε από τους μαθητές όλων των συμβαλλόμενων σχολείων με την εφαρμογή book creator!

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Σχετικά