Εκδήλωση στα Βάγια για την βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές -Φωτογραφίες

Ιερά Μητρόπολις Θηβών , Λεβαδείας & Αυλίδος

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Βαγίων

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Βαγίων πραγματοποίησε την  εκδήλωση με θέμα Παιδεία και Πολιτισμός. 

Η παιδεία είναι σημαντικότατος παράγοντας της ζωής και της επιβίωσης ενός λαού. Εκτείνεται σε χρόνο αφάνταστα μεγάλο, πολύ πιο πέρα από τα μαθητικά θρανία, και επηρεάζει αποφασιστικά μικρούς και μεγάλους, αυτό το ίδιο το Έθνος. 

Αλλά και η μουσική παράδοση των Ελλήνων, είναι συνυφασμένη με τα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία του λαού η οποία, κατά κοινή ομολογία Ελλήνων και ξένων ερευνητών, είναι υψηλής αξίας. Όπως αναφέρθηκε εχθές στην εκδήλωση.

Στην Εκδήλωση βραβευτήκαν οι Νεοεισαχθέντες Φοιτητές της Κωμοπόλεως μας  στους οποίους το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τους εύχεται καλές σπουδές και καλό πτυχίο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσολ. Αρχιμ. Δανιηλ Στεφας, οι Αντιδήμαρχος Βαγίων κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης,  ο πρόεδρος της Δ.Ε Βαγίων κ.Κων Χαροκοπο., η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβών Ε.Τζουβελέκη  ο  Δημ. Σύμβουλος    κ.Βενιζέλος,  ,ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης  Γργηγ.Παπαβασιλείου, καθηγητές,  η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών  Σωτηρία Μανάρα-Μαυράκη ,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βαγίων <<ο Μήτρος Μπινιάρης >>  Δημ .Παπακωνσταντίνου ,δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

 Ευχαριστούμε  Την χορωδία της Δαύλειας – Βοιωτίας με χοραρχη τον Δικηγόρο Αθηνών κ.Δημήτριο Καρούζο που μας εντυπωσίασε με την άρτια μουσική  εκτέλεση των τραγουδιών που ερμήνευσαν,   και τη  Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ο Μητρος Μπινιαρης  μαζί με του KΑΠΗ Θηβών –  και τον χοράρχη τον κ. Κωνσταντίνο Δέδε που με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωσή μας. 

Τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» Θηβών κ. Αντώνιο Τσαρουχά για την καλλιτεχνική επιμέλεια του.

Τον κ. Θεόδωρο Στέφα για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τον κ. Τσιώλη Νικόλαο για την φωτογραφική  κάλυψη.

Τέλος τις κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας μας που ανέλαβαν την διακονία της Φιλοξενίας όλων μας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Εφημέριος

Αρχιμ. Πολύκαρπος Καραμαρούδης

Σχετικά