Φρίκη: Σορός 12χρονης με κομμένο λαιμό βρέθηκε σε βαλίτσα στο Παρίσι

Δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο, από τις συγκλονιστικές εικόνες που σόκαραν τους πάντες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια 38χρονη Βρετανίδα η οποία περιφερόταν στους δρόμους του Λονδίνου μεταφέροντας μια βαλίτσα που περιείχε την αποκεφαλισμένη σορό της φίλης της την οποία είχε δολοφονήσει και ένα ακόμη πιο αποτρόπαιο θέαμα καταγράφηκε σήμερα στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι, το άψυχο σώμα ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο όπως προέκυψε από τις έρευνες έπεσε θύμα απαγωγής. 

Αναλυτικότερα, ο πατέρας της άρχισε να ανησυχεί, όταν το κορίτσι δεν επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι την Παρασκευή, ενώ η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες, αφού αποκαλύφθηκαν σημάδια απαγωγής της μικρής, στο υπόγειο της οικογενειακής κατοικίας.

Στη συνέχεια, βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε μια γυναίκα έξω από το κτίριο να κουβαλάει βαλίτσα. Η συγκεκριμένη βαλίτσα βρέθηκε αργότερα, λίγο πιο πέρα από την οικία, περιέχοντας μέσα της τη σορό του δολοφονημένου κοριτσιού.

Το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με ταινία και είχε μαχαιριές στον λαιμό της.

Η σορός της 12χρονης θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί ο τρόπος και ο χρόνος του θανάτου της. 

Τέσσερα άτομα βρίσκονται υπό κράτηση για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά δεν είναι ξεκαθαρο προς το παρόν, για ποιο λόγο συνελήφθησαν. Ανάμεσά τους και ο άνδρας που ανακάλυψε τη βαλίτσα και κάλεσε την αστυνομία.

Οι έρευνες της Γαλλικής αστυνομίας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για τη διαλεύκανση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 12χρονης.

Σχετικά