Α’ ΕΠΣΒ-6η αγωνιστική: Τα βλέμματα σε Αλίαρτο και Θήβα

Από την στιγμή που αναβλήθηκε το Ενωση ΑΣ/Α – Κιθαιρώνας τα βλέμματα στρέφονται στα ματς: Παναλίαρτος – ΠΑΟ Κόκκινου και ΑΟ “Η Θήβα” – Αναγέννηση Σχηματαρίου!

Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του προγράμματος της Α’ φάσης (“κανονική διάρκεια” μιας και στην προκήρυξη υπάρχουν και τα “play offs/out”) θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, που διοργανώνει και στη σεζόν 2023-2024 η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων της Βοιωτίας.

Δυστυχώς, από τους τέσσερις (4) αγώνες του προγράμματος θα διεξαχθούν (εκτός απρόοπτου) μόνο οι τρεις (3) καθώς αναβλήθηκε το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, το ματς που ξεχώριζε στο πρόγραμμα, το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα, η οποία με 8 βαθμούς στα 5 ματς που έχει δώσει βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στην ομάδα του Π.Α.Σ. Κιθαιρώνας Καπαρελίου, η οποία με 13 βαθμούς σε 5 ματς βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Η αιτία της αναβολής είναι κάποιο πρόβλημα που προέκυψε με την εγγραφή στο μητρώο!

Από εκεί και πέρα και στα τρια ματς που θα γίνουν (καιρού επιτρέποντος), έχουμε:

Στο δημοτικό στάδιο της Αλιάρτου (φωτο πάνω), η ομάδα του Α.Π.Ο. Παναλίαρτος, που έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου και η οποία με 3 βαθμούς στα 4 ματς που έχει δώσει βρίσκεται στην 5η θέση, θα αγωνιστεί και πάλι στην έδρα της όπου θα υποδεχθεί την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου, η οποία με την σειρά της, έρχεται από την δύσκολη (1-0) εντός έδρας νίκη επί της ομάδας της Ενωση Α.Σ./Α. και με 12 βαθμούς στα 5 ματς που έχει δώσει βρίσκεται στην 2η θέση. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Στέφανος Ξηρογιάννης (“Super League 2”) με βοηθούς τον Νίκο Σοφό και τον Παναγιώτη Τσακανίκα.

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας (φωτο κάτω), η ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, η οποία έρχεται από την εύκολη (4-1) νίκη επί της ομάδας του Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου στο δημοτικό γήπεδο του Ζαγαρά Λιβαδειάς και με 12 βαθμούς σε 4 ματς βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα υποδεχθεί την ομάδα της Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου, η οποία με την σειρά της έρχεται από το ρεπό της και με 1 βαθμό στα 3 ματς που έχει δώσει βρίσκεται στην 7η θέση. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Λουκάς Αλαφογιάννης (Γ’ Εθνικής), με βοηθούς τον Νίκο Καμαριώτη και τον Θανάση Βουγέση.

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο του Μαυροματίου, θα γίνει το “ντέρμπι των ουραγών” καθώς η ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό (σε 4 ματς) την περασμένη αγωνιστική στο δημοτικό στάδιο της Αλιάρτου και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, θα υποδεχθεί την ομάδα του Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμό στα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα και βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο πολύ έμπειρος διαιτητής, Δημήτρης Θεοχάρης, με βοηθούς τον Γιώργο Λοΐζο και τον Χαράλαμπο Κολυμπίρη.

Το ρεπό της σε αυτή την αγωνιστική θα κάνει η ομάδα του Α.Σ. “Παμβαγιακός”.

Α’ κατηγορία 2023 -2024

6η αγωνιστική

Σάββατο, 4 Νοέμβριου 2023

Ωρα εναρξης: 15:00′

Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” – Π.Α.Ο. Κόκκινου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αλίαρτου

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στέφανος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Σοφός Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Τσακανίκας Παναγιώτης

Α.Ο. “Η Θήβα” – Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καμαριώτης Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Βουγεσης Θανάσης

Α.Ο. Μαυροματίου – Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου

Γήπεδο: Δημοτικό Μαυροματίου

Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης

Βοηθός διαιτητής: Α’:¨Λοΐζος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Β’: Κολυμπίρης Χαράλαμπος

-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου (Αναβλήθηκε)

-Ρεπό: Α.Σ. “Παμβαγιακός”

Η βαθμολογία

(Μετά από 5 αγωνιστικές)

Π.Α.Σ. ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ 13 (5)

Π.Α.Ο. ΚΟΚΚΙΝΟΥ 12 (5)

Α.Ο. “Η ΘΗΒΑ” 12 (4)

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ 8 (5)

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 3 (4)

ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 3 (4)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 1 (3)

Α.Ο. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ 1 (4)

Α.Ο. ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 0 (4)

*Σε παρένθεση τα ματς που έχουν δώσει οι ομάδες.

από starsports.gr

Σχετικά