Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Γ.Σ. Ιτέας για τον αγώνα με τον Άρη Θήβας

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη Θήβας για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ εξέδωσε ο Γ.Σ. Ιτέας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος λέει ο σοφός λαός μας.

Στην περίπτωση μας δεν έχουμε την φυσική μας έδρα νιώθουμε και κατάφορη αδικία για δεύτερη φορά σε “εντός” έδρας αγώνα. Για δεύτερη φορά βλέπουμε την ομάδα μας να αδικείται και να μην παίρνει αυτό που της αναλογεί μέσα στο γήπεδο. Για δεύτερη “εντός” έδρας αγωνιστική οι διαιτητές είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές και παίζουν με τον κόπο των αθλητών μας.

Την πρώτη αγωνιστική δέχτηκε ο ομάδα μας τέσσερις τεχνικές ποινές. Χθες στα τελευταία 2 λεπτά με το σκορ ισόπαλο αντί να δοθεί υπέρ μας αμυντικό φάουλ δόθηκε επιθετικό αντιαθλητικό!

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι στα 15″ πριν το τέλος ανύπαρκτο φάουλ στο τρίποντο και τεχνική ποινή στον σημαντικότερο αθλητή μας που σήμανε την αποβολή του σαν πέμπτο φάουλ.

Κύριοι ο ΓΣ Ιτέας ζητά 50-50 αντιμετώπιση και ότι του αναλογεί μέσα στο γήπεδο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Στο εξής δεν θα ανεχτούμε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα τον αθλητών μας, τον κόπο του προπονητή μας και την προσπάθεια που κάνουμε σαν διοίκηση να προάγουμε τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του”.

stereabasket.gr

Σχετικά